Янукович “готувався” до програшу у війні з Росією ще у вересні 2013 року

Поділитися

Війна з Росією, яку Олександр Турчинов, а згодом і Петро Порошенко нарекли АТО (антитерористичною операцією), готувалась заздалегідь, коли навіть про Євромайдан і Революції Гідності не було в думках. Ще у вересні 2013 року Янукович видав указ, згідно якого вилучалась та знищувалась уся документація територіальної оборони. Якщо говорити просто – документація із других секретних сейфів керівників райдержадміністрацій, облдержадміністрацій просто знищувалась. Відповідно, як проводити бойові дії, знати елементарні речі про свій район без елементарної картографічної бази – невідомо. Точніше – готувалась повна здача України. Про такі дії попередньої влади, дати їм відповідну оцінку – чомусь досі ніде йдеться, хоча зараз війна з Росією триває не один місяць.

УКРАЇНА

БЕРЕЖАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • РОЗПОРЯДЖЕННЯ
    • ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

від  “ 28” листопада 2013 року          м. Бережани                                № 315-од

 

 

Про вилучення та знищення

документів плану територіальної

оборони району

Відповідно до Указу президента України від 02 вересня 2013 року№ 471/213 “Про положення про територіальну оборону”, розпоряджень начальника штабу – першого заступника командувача Сухопутних військ Збройних Сил України від 19 листопада 2013 року № 2/1139, начальника штабу Західного оперативного командування від 20 листопада 2013 року № 11/9/4203 щодо проведення заходів реформування, на виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 27 листопада 2013 року № 78 “Про вилучення та знищення документів планів територіальної оборони районів”, з метою вилучення та знищення документів плану територіальної оборони району:

 

  1. Утворити в районній державній адміністрації комісію для вилучення і знищення документів територіальної оборони (далі – ТрО) району, у складі згідно з додатком.
  2. Комісії до 28 листопада 2013 року організувати вилучення документів ТрО району з місця зберігання та забезпечити їх знищення в установленому порядку.
  3. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації БАРАНОВСЬКОМУ Ю.М. один примірник акта про знищення документів плану ТрО району надіслати в Тернопільський обласний військовий комісаріат.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова районної

державної адміністрації                                                                  Я.М.ТРИНЬКА

Додаток

розпорядження  голови

районної державної адміністрації

28.11.2013р. № 315-од

СКЛАД

комісії для вилучення та знищення документів

територіальної оборони району

     

 

ЛЕХНЯК

Григорій Васильович

перший заступник голови районної державної адміністрації, голова комісії

 

                                     Члени комісії:
БАРАНОВСЬКИЙ

Юрій Миколайович

 

начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації

 

БОГДАНОВ

Володимир Юрійович

військовий комісар Бережанського об’єднаного районного військового комісаріату

 

ПАШУЛЯ

Василь Володимирович

головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації

 

 

 

Керівник апарату районної

державної адміністрації                                                                            М.Р.ДУМАНСЬКА

 

Ю.М.Барановський

 

 

У тернопільських школах впроваджують програму енергозбереження

Чим для ректора Ломаковича закінчиться скандал в Кременецькій академії?