23-річний молодик пограбував 73-річну пенсіонерку у селі Переходи на Чортківщині

Поділитися

Зловмисник вдерся до будинку самотньої пенсіонерки та, погрожуючи ножем, відібрав у неї майже вісім тисяч гривень. Завдяки професійним діям співробітників Чортківського райвідділу міліції грабіжника вдалося оперативно затримати.

 Як розповів начальник Чортківського райвідділу міліції Валентин Юрчак, повідомлення про пограбування надійшло близько одинадцятої години вечора від потерпілої – 73-річної жительки села Переходи. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що невідома особа у масці, вибивши вхідні двері, зайшла до будинку старенької і, застосовуючи фізичну силу, відібрала у неї майже вісім тисяч гривень.

Міліціонери, не гаючи часу, почали пошуки грабіжника. Результат не забарився. Підозрюваного затримали вже за декілька годин. Він саме утікав на таксі до обласного центру. Причетним до злочину виявився непрацюючий 23-річний односельчанин потерпілої. У зловмисника міліціонери вилучили гроші, які він відібрав у пенсіонерки.

Як встановили правоохоронці, лиходій лише півроку тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

У скоєному молодий чоловік зізнався. Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 ККУ (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Допоки ж він затриманий в порядку статті 208 КПК. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Щастя й тортури у “Бункерімуз”

Молоде життя обірвалося внаслідок ДТП на Тернопільщині