27 січня Тернопільська обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя

Поділитися

Дорогі тернополяни! Шановні гості міста! 27 січня Тернопільська обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя з часу заснування. З нагоди цієї пам’ятної дати, у книгозбірні стартував марафон святкових дійств. Відвідувачам бібліотеки вже пощастило побувати на презентації альбому «Бібліотека об’єднує покоління», взяти участь у Концерті-привітанні від вихованців Центру дитячої творчості «З ювілеєм, бібліотеко!», а також здійснити цікавий екскурс «Сторінками історії бібліотеки».
Усіх бажаючих взяти участь у ювілейному марафоні запрошуємо завітати на: Презентацію книжкової виставки «Від тих хто пише – тим хто читає» – 22 січня; Огляд нових надходжень «Знайомтесь, новинка!» – 23 січня; Презентацію інформаційного списку «Про нас пишуть…»(Публікації за 1970 – 2014 роки)» – 26 січня.
Завершальний урочистий концерт з нагоди 75-ліття Тернопільської обласної бібліотеки для дітей відбудеться 27 січня о 14.00 у приміщенні Театру актора і ляльки. У рамках концертно-вітальної програми «Святкує славний ювілей бібліотека для дітей» відбудуться такі заходи:

– Виставка робіт працівників бібліотеки
«Різнобарв’я талантів бібліотечної родини»

– Демонстрація відеоролика
«Тернопільська дітвора про
обласну бібліотеку для дітей»

– Створення книги побажань
для працівників бібліотеки для дітей

Як будуть доїти головну “корову” Тернопільщини у 2015 році?

0

Хоросківський цукровий завод забруднює річку Нічлава