Автопригода поблизу села Довжанка

Поділитися

6 січня 2015 року близько 02 години 20 хвилин на 117 кілометрі автодороги Львів-Тернопіль поблизу села Довжанка Тернопільського району трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Водій автомобіля “VOLKSWAGEN GOIF” 1938 року народження не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «AUDI -А6» яким керував 53 річний водій.

В наслідок даної автопригоди обидва водії та ще два пасажири з вищевказаних автомобілів отримали тілесні ушкодження.

Працівники ДАІ звертаються до усіх учасників руху бути особливо уважними у темну пору доби. Під час зустрічного роз’їзду з іншим автомобілем водій може не побачити перешкоду. Значною мірою на безпеку дорожнього руху зараз впливають складні погодні умови. Варто пам’ятати якщо на вулиці слизько від мокрого снігу чи дощу, треба максимально уважними та дотримуватись правил руху. Краще лишній раз пересвідчитися у безпеці, перш ніж натиснути на педаль газу. Гальмівний шлях автомобіля на слизькій вулиці збільшується. Дорога не прощає помилок і кожна з них може обернутися не тільки значними матеріальними втратами, а й зашкодити життю та здоров’ю інших людей.

За ніч – дві пригоди

Теракт Правого Сектора в Московском торговом центре