Чи потрібно депутату Федику надати пільги за службу в АТО?

Поділитися

Журнал “Країна” – одне з кращих видань сучасної України повідомив в останньому номері про черговий “коник” депутата-регіонала Павла Федика. Звільнити  від комунальних платежів членів своєї сім’ї просить Тернопільську міську раду депутат обласної ради, колишній регіонал Павло Федик. Підстава: служив у батальйоні “Луганськ 1” на Донбасі.

Про “подвиги” в зоні АТО Федик не повідомляє. Мовчить й про те, що його політична сила відповідальна за те, що відбулося в країні на Майдані. у Криму і на Сході України.

Федику цікаві лише власні шкурні інтереси.

Як відомо, депутат-регіонал Павло Федик у Сєвєродонецьку Луганської області “прославився” на всю Україну. Скандальний чоловік підійшов до агітаційної палатки і почав погрожувати, що може розстріляти агітаторів. Чому? На його думку, палатка стоїть незаконно.

Також Павло Федик відомий тим, що його, як піонера акції “Дай копняка регіоналам” приєднали до акції “Сміттєвий бак-челендж”

Тернопільська інтернет-газета “Про все” вирішила спитати думку читачів чи варто надати пільгу колишньому регіоналу Павлу Федику?

[poll id=”180″]

Павла Федика “попросили” з училища

***

Піонера акції “Дай копняка регіоналам” приєднали до акції “Сміттєвий бак-челендж”

***

 

 

Нові афери від мобільних шахраїв

Ляшко закидал Гонтареву валютой (видео)