Десять пластинок галюциногену вилучили міліціонери у жителя Тернопільщини

Поділитися

Наркотичний препарат ЛСД вилучили нещодавно працівники міліції у жителя Збаразького району. Молодик палив у громадському місці, за що отримав попередження від правоохоронців. Під час поверхневого обшуку міліціонери виявили у кишені хлопця 10 пластинок галюциногенної речовини ЛСД.

 Даний препарат класифікується як один із найсильніших психотропних наркотиків. Наркоділки маскують цю небезпечну речовину під марки, виконані на папері із зображенням найрізноманітніших кольорових малюнків, що, здебільшого, не викликає підозри. Вартість однієї такої «наркотичної марки» на чорному ринку – понад півтисячі гривень.

Наркотик у правопорушника одразу вилучили і відправили на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, згідно ст.309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів.

Правоохоронці наразі встановлюють, як галюциногени потрапили до рук жителя району.

Зважаючи на небезпеку від вживання дурману, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків продовжують здійснювати заходи, спрямовані на недопущення їх поширення, передусім, в молодіжному середовищі.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Що таке залежність від психоактивних речовин?

Нові афери від мобільних шахраїв