Допрем’єрний показ фільму “Kingsman: Секретна служба” приємно вразив

Поділитися

Вчора у Тернополі відбувся допрем’єрний показ фільму “Kingsman: Секретна служба”. Як відомо, прем’єра фільму запланована була на жовтень 2014 року, але її перенесли на 12 лютого 2015 року.

Після неймовірного українського фільму “Поводир”, який також успішно демонстрували в тернопільському “Сінема-сіті”, здавалося ще довго доведеться чекати, щоб відчути гордість за свою націю. Проте, заокеанський фільм настільки вдало перекладений на українську мову, що після його перегляду “ігри у войнушки” юними тернополянами точно стануть україномовними. Це доволі актуально у наш складний час, щоб малеча розуміла, як це круто розмовляти українською, що це можливо.

Сюжет фільму, динаміка  плюс вдалі жарти зроблять цей фільм безсумнівним хітом в хлопчаків-школярів. Адже у фільмі є все: шпигунські “штучки”, веселі жарти, бійки із карколомними трюками.

Єдина заувага – наприкінці фільму міні-сексульний жарт із сценою оголених жіночих сідниць принцеси. Саме тому режисери рекомендують фільм для дітей від 12 років.

На жаль, україномовного трейлеру в інтернеті ми не знайшли, а відзняти хоча б кілька кадрів під час фільму суворо забороняє закон. Переглянувши російськомовний трейлер, журналісти “Про все” щиро раді багатству рідної української мови.


У Тернополі “поцілувались” дві маршрутки (відео)

Як тимчасовий керівник тернопільської міліції Богомол намагався побавитись в каліграфа