Тернополянин шокований від кадрової неперебірливості Порошенка

Поділитися

Народний депутат України 7 скликання Володимир Бойко прикро вражений кадровою політикою нової команди, яка прийшла до влади після перемоги Майдану.

10245288_349133748604211_19527701216370053_n“Пригадую, як команда Порошенка перед виборами Президента України заявляла, що рушійною силою в нашій державі є студенти та молодь, яка на майданах відстояла демократію. Саме цих, думаючих по-новому людей, обіцяли перевести у владні кабінети після проведення люстрації та вигнання прислужників Януковича. Ці ж самі слова лунали і перед парламентськими виборами. Тільки виконувати їх ніхто і не збирався.
Я вже писав про одного недобитка влади Януковича. Маю на увазі Богдана Юлика, який в часи диктатури регіоналів керував тендерами в Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, працюючи там заступником начальника. В час зародження протистоянь на майданах в листопаді 2013 року команда Януковича підвищила Юлика, призначивши його на посаду першого заступника. А вже нова влада (в особі порошенківців і свободівців), мабуть, оцінивши його надзвичайний досвід, в часи грабунку регіоналами держави, поставила керувати Службою автомобільних доріг у Тернопільській області.
Тепер ще одного недобитка влади Януковича реанімовано. Колишній натхненник Хоптяна, спершу помічник голови облдержадміністрації, а пізніше – начальник одного із управлінь ОДА Юрій Лубкович осіяв біля Порошенка. Поки цей регіонал, в часи спротиву українського народу, відбілював ім’я Януковича в області, його підлеглий, також держслужбовець Сергій Сторожук в робочий час під стінами Верховної Ради в таборі тітушок «антимайдану» переконував, що весь Тернопіль підтримує диктатора.
Ось такі молоді люди потрібні команді Порошенка. Ті, кого потрібно люструвати, осідають у владних кабінетах, наближаючи реванш Путіна-Януковича.
А обіцянка про дуже потрібних і відважних студентів командою Порошенка далі буде використовуватись під час наступної виборчої кампанії”,- написав у Фейсбуці Володимир Бойко.

Відбудеться «гаряча лінія»

Учні 10-11 класів Тернополя змагатимуться у шкільній футзальній лізі