Аварійний понеділок

Поділитися

Одна людина загинула та п’ятеро травмовано, такими були наслідки дорожньо-транспортних пригод понеділка 16 лютого на дорогах Тернопільщини.

Близько 2 години ночі на вулиці Верхацького в місті Борщів, 22-річний водій не справився з керуванням автомобіля «ВАЗ 21703» та допустив з’їзд в кювет. В результаті водія та трьох пасажирів автомобіля з травмами госпіталізували.

О 21.40 в місті Тернополі на вулиці Текстильній, неподалік ТРЦ «Подоляни» 26-річний водій автомобіля «Шевроле Авео» допустив наїзд на пішохода, який здійснював перехід вулиці по пішохідному переходу. З переломами пішохода госпіталізовано.

Трагедією закінчився наїзд на пішохода біля 21 години на 432 кілометрі автодороги «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече», поблизу села Бересток Заліщицького району. Водій автобуса «Івеко», слідуючи по маршруту «Львів – Заліщики », здійснив наїзд на 27-річного пішохода, який рухався в зустрічному напрямку по проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду пішохід, від отриманих травм загинув.

Загинули та травмувалися люди, проводяться відповідні розслідування, але висновок один кожен повинен подбати про власну безпеку, адже дорога не прощає помилок чи зневажливого ставлення до її законів.

Сьогодні до Тернополя привезуть тіло загиблого героя Івана Вітишина

Студенти педуніверситету не організовують танці в нічному клубі “Allure”