Допоможіть розшукати пенсіонера!

Поділитися

Співробітники Тернопільського райвідділ міліції розшукують жителя села Байківці Климашко Стефана Олексійовича, 1935 року народження. Пенсіонер у середині січня пішов з дому й дотепер рідним нічого невідомо про його місцеперебування.

Прикмети розшукуваного: на вигляд 75 – 80 років, ріст 165–170 см, худорлявої статури, очі карі, волосся сиве коротко стрижене, зачесане на один бік, ніс прямий, губи тонкі, на ногах помітні зміни шкіри внаслідок варикозного розширення вен.

На момент зникнення Климашко Стефан Олексійович був одягнутий у камуфляжну куртку зеленого кольору, коричневий піджак, сорочку, коричневі штани, чорні черевики на литій підошві, трикотажну темно-сіру шапку. На руці носить круглий жовтий годинник зі шкіряним коричневим ремінцем. Із собою мав пенсійне посвідчення та паспорт громадянина України.

Усіх, хто бачив пенсіонера або володіє інформацією про його можливе місцеперебування, міліціонери просять телефонувати за номерами у Тернополі: ( код 0352) 43-61 00, 43- 61 15, моб. 096 194 17 11. Або 102 у будь-який підрозділ міліції.

Міліціонери встановили, що тернополянина до смерті побила 21-річна юнка (фото, відео)

У храмах УПЦ московського патріархату закликають ухилятися від мобілізації