Коломойський очолить Федерацію футболу України?

Поділитися

Президент “Динамо” і головний тренер “Дніпра” в інтерв’ю телеканалу “Футбол 1” висловилися з приводу рішення Ігоря Коломойського поборотися за пост президента ФФУ, передає isport.ua.

Ігор Суркіс таким рішення був здивований, але підтримав ініціативу власника Дніпра: “Він же мій колега. Якщо Коломойський бачить в собі сили поліпшити стан нашого футболу, то я нормально до цього ставлюся. Я себе не уявляю в цій іпостасі, тому мені важко говорити, вийде у нього чи ні. Для початку потрібно виграти вибори, вийти з якоюсь програмою, створити команду”, – сказав І. Суркіс.

“Я не можу його не підтримати, адже знаю, що Коломойський вкладає у футбол гроші, душу і серце. Це його вибір. Я можу його критикувати лише тоді, якщо буде ображати мій клуб. Якщо будемо розвиватися футбол, то навіщо критикувати?
Йому потрібно зібрати команду професіоналів, що не зробив Коньков, адже у нього самого часу не так багато буде. Може, він залишить пост губернатора і повністю себе присвятить футболу, але мені складно про це говорити, бо не знаю про його плани”, – зазначив президент ФК “Динамо”.

Не міг не підтримати таке рішення президента свого клубу і наставник “Дніпра” Мирон Маркевич.

“Це добре, що він йде на вибори. Може, хоч він порядок наведе у футболі. Це досвідчена і справедлива людина. Думаю, це ідеальна кандидатура. Від цього виграє весь футбол. Може, бардак нарешті закінчиться”, – резюмував М. Маркевич.

Нагадаємо, 4 лютого в одному з інтерв’ю нинішній голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський заявив про те, що після зняття своїх кандидатур Маркіяном Лубківським та Сергієм Харченком він вирішив поборотися за пост очільника ФФУ, головним претендентом на який нині вважається народний депутат України Андрій Павелко. У ФФУ заявили, що І. Коломойський заявку на участь у виборах президента федерації ще не подавав.

Чоловік убив та розчленував тіло свого колишнього працівника

Лідер “Правого сектору” переніс повторну операцію на руці