Німецька розвідка: під час конфлікту на Донбасі загинуло близько 50 тис. осіб

Поділитися

Німецькі спецслужби оцінюють можливу кількість загиблих в ході військового конфлікту на сході України в 50 тисяч осіб. Про це повідомило джерело в розвідці ФРН, передає УНН з посиланням на Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

“Німецькі спецслужби оцінюють ймовірне число загиблих українських військових і мирного населення до 50 тисяч осіб. Ці цифри в десять разів більше, ніж заявлені офіційні дані. Офіційні цифри явно дуже занижені і не заслуговують довіри”, – йдеться в недільному випуску газети Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung зі посиланням на джерело в німецькій розвідці.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко на конференції у Мюнхені повідомив, що з квітня 2014 року в результату конфлікту на сході України загинуло 5638 осіб. П

“Конфлікт продовжується більше 8 місяців і це стало трагедією для українців. Втрати серед українських військовослужбовців становлять 1432 людини і загинули 5638 громадян загинули з квітня місяця. Кожен день кількість жертв серед цивільних осіб зростає”, — сказав Президент.

Пам’ятку археології, вартістю понад 12,5 мільйонів гривень, розбазарила Дзвиняцька сільська рада Заліщицького району

Між “казаками” та військовими з Росії сталась сутичка на Донбасі