Працівники Управління ДСО Тернопільщини затримали нічного хулігана

Поділитися

Вечір «розваг» для юнака закінчився у відділку міліції. 22-річний житель міста Бережани, аби зробити свій вечір більш веселішим, вирішив «підігріти» настрій алкоголем. Випивши чималу кількість, хлопець вирушив «на подвиги».
Відчувши під впливом алкоголю агресію, молодик, озброївшись палицею, пішов на пошуки пригод. Розважитися він вирішив у дещо дивний спосіб: почав трощити усе, що траплялося йому на шляху. Понівечений кіоск, аптека, вікна житлового будинку – всюди встиг відзначитись прудкий хуліган. Його «гульня» припинилася біля банкомату, який перебуває під охороною Державної служби охорони. Це і дало змогу швидко втихомирити лиходія.
Чи то бажання розбагатіти, чи повна відсутність розуміння ситуації, змусила хлопця чимдуж гамселити «електронний мішок з грошима». Броньована сейфова частина не піддавалася, а от сигналізація вмить передала сигнал «тривога» на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільської області.
Оператор, отримавши повідомлення, відразу ж передала інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання. Правоохоронці миттєво вирушили на місце події.
Сильний стан алкогольного сп’яніння і втрата координації не дала змогу хлопцеві далеко втекти. За лічені хвилини він був у кайданках та вже у супроводі держохоронців прямував до районного відділку міліції.
Наразі зловмисник дає свідчення про скоєне, каже, що був настільки п’яний, що не усвідомлював, що робить. Але такі пояснення не звільнять від відповідальності. Відтак, хулігану грозить штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років згідно ст. 296 ч.1 ККУ.

Тернопільську “Ниву” продали новим власникам

Друзі Віктора Гурняка зробили документальний фільм про його життя