Працівниця пункту обміну валют ошукала клієнтів на 2,5 мільйони гривень

Поділитися

У Львові працівниця пункту обміну валют ошукала клієнтів на 2,5 мільйони гривень. Про це повідомили у прес-службі МВС Львівської області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Личаківського райвідділу міліції викрили 30-річну працівницю пункту обміну валют, котра в шахрайський спосіб, пропонуючи “значно вигідніший” курс обміну, привласнювала гроші клієнтів.

Як встановили правоохоронці, працівниця обмінника, розташованого на одному з львівських ринків, протягом грудня 2014 — січня 2015 років, отримала від підприємців, котрі торгують на ринку, більше 2,5 мільйонів гривень, пообіцявши обміняти їх на долари та євро за “вигідним курсом”. Проте, ніяких операцій з цими коштами зловмисниця не проводила, а просто привласнила їх.

Зрозумівши, що вони стали жертвами шахрайства, ошукані клієнти звернулись по допомогу у Личаківський райвідділ міліції.

Працівниці кантору оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав для підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Ти потрібен Україні!

Палкий патріот України (до 110 річниці від дня народження Уласа Самчука)