Співак Кузьма Скрябін загинув в аварії

Поділитися

Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув відомий український співак, лідер гурту “Скрябін”. Про це  повідомили у прес-службі ДАІ МВС України.

За попередніми даними, близько 8-ї години 20 хвилин, у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

Від отриманих травм Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Довідка

Кузьма Скрябін (справжнє ім’я Андрій Кузьменко) – український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер гурту “Скрябін”. Народився 17 серпня 1968 року у місті Самбір Львівської області. Історія його життя тісно пов’язана з гуртом “Скрябін”. Гурт виник 1989 року. Склад його неодноразово змінювався, єдиним постійним учасником колективу лишався Андрій “Кузьма”.

Альбом “Птахи” був першою роботою, що принесла гуртові популярність у всій Україні. З тих пір популярність гурту лише зростала.

Приблизно з 2003 року Кузьменко починає кар’єру телеведучого. Працює як ведучий програми “Шанс” і “Шиканемо” разом зі співачкою Наталкою Могилевською.

У 2006 році Кузьменко проявляє себе як талановитий письменник після видання його власної книги-автобіографії “Я, Побєда і Берлін”. Вона мала шалену популярність, кілька разів перевидавалась.

 

Тернопіль на колінах зустрічав тіло загиблого “кіборга”

Вбиває не мобілізація, вбиває байдужість