Тернопільська Вища футзальна ліга: неймовірний камбек Королівського смаку

Поділитися

1 лютого у спорткомплексі “Політехнік” відбулися матчі одинадцятого туру Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Перший матч у якому зустрічалися Рома-Орбіт та Колос з Бучача ледь не приніс сенсацію. Бучацькі футболісти, які є останніми у турнірній таблиці, мали усі шанси щоб відібрати очки у Роми. Колос жваво розпочав гру і відзначився першим, але ще до перерви Рома-Орбіт двічі вражала ворота суперника.

У другому таймі за рахунку 4:1 гравці Роми послабили натиск на ворота суперника і, як наслідок, рахунок було вирівняно 4:4. Але у підсумку ще два голи від фаворитів цього протистояння розставили усе на свої місця. Відмітимо гол воротаря Роми — Миколи Вірковського.

Рома-Орбіт – Колос Бучач 6:4 (Винник Степан (2), Паламар Олександр (2), Кормило Тарас, Вірковський Микола — Козовик Ігор, Заставецький Юрій (2), Кузів Михайло)

У надпринциповому матчі Ерідон взяв гору над Вікінгом — 3:1. Дублем відмітився один з лідерів Ерідона — Володимир Шельвіка. Обидві команди є прямими конкурентами у боротьбі за медалі чемпіонату, тож ці ти очки дозволили Ерідону наздогнати Вікінг у турнірній таблиці.

Вікінг – Ерідон 1:3 (Кухарук Андрій — Шельвіка Володимир (2), Хоптовий Андрій)

Автором найгучнішої сенсації цього туру могла стати теребовлянська Нива. У першому колі Агрон-Королівський смак завдав болючої поразки теребовлянцям — 0:12. Тож тепер Нива прагнула взяти реванш. І, щонайголовніше, була за крок від своєї мети.

Перший тайм обернувся жахом для Агрона, який програвав 2:0. А на початку другого тайму Нива забила втретє. Однак, таку суттєву перевагу у рахунку теребовлянська команда втримати не зуміла. Майже увесь другий тайм Агрон-Королівський смак “просидів” на воротах суперника і наприкінці зустрічі вирвав перемогу!

Агрон-Королівський смак – Нива Теребовля 4:3 (Мищишин Віталій (2), Беркита Юрій, Ціх Ростислав — Кісіль Роман, Ванюсів Євген, Бодак Віталій)

Легкі три очки здобув у цьому турі Металіст — ще один претендент на чемпіонство. Команда Ігоря Бадла минулий тур пропускала, тож до поєдинку проти Арс-Кераміки металісти підійшли зі свіжими силами. Свою перевагу Металіст довів вже на майданчику, а один з лідерів команди Василь Коропецький зробив хет-трик.

Металіст – Арс-Кераміка 6:1 (Коропецький Василь (3), Гвіанідзе Автанділ, Гоцалюк Віталій, Бадло Ігор — Дроздовський Сергій)

Якщо ОСББ не виконує своїх зобов’язань, за справу візьметься муніципальна поліція

Последнее обращение Кузьмы Скрябина (видео)