У Тернопілі стартують квест-ігри для розумних Exitgame

Поділитися

У Тернополі молодь зможе весело розважитись. І не просто повеселитись, але й «пошурупати» мізками, включити свою інтуїцію і смикалку, логіку і просто перевірити свою фартовість. За великим рахунком Тернопіль – це велике село, де розважитись молодим людям доволі складно вже через пів року студентського життя.

kvest 2Якщо вам все приїлося, радимо завітати до квест-кімнати для розумних EXITGAME Ternopil разом з друзями. Там на вас чекають дві квест-гри «Пограбування банку» і «Райвідділок міліції». Назви вже вас заінтригували? Про деталі розповідати не будемо, бо не буде цікаво грати. Єдине, що додамо від себе – навіть запеклі песимісти у кінці гри вже стрибають і радіють перемогам як вихованці дитсадка чи школи ))   Журналісти, які себе спробували, були задоволені грою і собою )))) Тому, якщо хтось “забув” в дома чи на парах настрій – заведіть його пошукати у квест-кімнатах.

Вартість задоволення – у межах розумного: 200 гривень з команди у будні ( з 11 до 17 години), 250 гривень після 17 години. У вихідні і свята – 300 грн. У команді може бути до 4 осіб.

 Адреса: Тернопіль, масив «Дружба», вулиця Миру,8 (див. відео)

Телефон для довідки і бронювання гри 0673505956



Як працює розвідка “Правого сектора” в АТО (відео)

Як на Тернопільщини проводжали героя на передову (відео)