Виростили сина на свою голову

Поділитися

Про крадіжку 2300 доларів США, 2000 гривень та золотих прикрас з власного помешкання правоохоронців Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ повідомила 56-річна мешканка одного з сіл району. Готівка та ювелірні вироби знаходилися в залізному сейфі, однак це не спинило зловмисника від скоєння протиправного.

Правоохоронці одразу виїхали на місце події аби з’ясувати усі обставини злочину. В ході оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився 27-річний син потерпілої.

Як розповів начальник Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Кунька, молодик вперше вчинив протиправне. Відомо, що після одруження він разом із дружиною переїхав жити на Франківщину, але працевлаштуватися там не зміг, перебивався тимчасовими заробітками. Саме скрутне фінансове становище й штовхнуло молодика на злочин. План крадіжки розробив заздалегідь.

Син добре знав де в батьківській хаті знаходиться сейф із грішми. Вирішив уночі навідатися до помешкання. У знайомого позичив автівку та у темну пору доби приїхав до села. Непомітно зайшов на подвір’я і, виламавши віконну раму, проник до будинку. Хата на той час пустувала, бо батько з матір’ю на зимовий період залишалися ночувати у літній кухні поряд з будинком. Однак сейф відчинити виявилося не так просто – вмурований в стіну та надійно закритий, він довго не піддавався крадієві. Однак після кількох спроб йому все-таки пощастило. Забравши усю готівку й ювелірні вироби, родич покинув батьківський будинок.

Уранці батьки виявили відчинений сейф та поспішили до міліції. Правоохоронці оперативно встановили особу злодія. Горе-син у скоєному зізнався. Усю вкрадену готівку правоохоронці повернули потерпілим.

Слідчі Підгаєцького райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ст. 185.ч3. Кримінального кодексу – крадіжка. Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів. Триває слідство.

 

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Фоторепортаж Ігоря Крочака із Дебальцево

Колишня дружина ледь не посадили за грати батька своєї доньки