Як співробітники кримінально-виконавчої інспекції допомагають бійцям АТО

Поділитися

У центрі невеличкого містечка Копичинці, поблизу церкви розташований будинок, в якому максимально сконцентрована життєва мудрість, досвід та людське тепло. В народі його називають «дім престарілих», а офіційно геріатричне відділення Гусятинського територіального центру соціального обслуговування.
Жінки «Дому пристарілих» в м. Копичинці упаковують для бійців антитерористичної операції пакети з сухими овочами, з яких за десять хвилин можна зварити справжній український борщ. Про таку ініціативу вони довідались з телебачення, об’єднавшись жінки з любов’ю куховарили, щоб подарувати військовим в холодних окопах хоча б частинку домашнього затишку. В один пакет входить висушений буряк, морква, цибуля, капуста, часник, а також лавровий лист, зелень, сіль, цукор, спеції – все це продуктовий набір під назвою – Борщ «Душевний» по-Копичинецьки.
04 лютого 2015 року за ініціативи начальника Гусятинського районного підрозділу Гусятинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області Степана Якубіва та за участі співробітників інспекції було вирішено спільно допомогти зібрати усі необхідні овочі, які потрібні для приготування Борщу «Душевного» по-Копичинецьки.
З власних домогосподарств співробітники зібрали овочі та на загальну суму 1500 грн закупили на Гусятинськму ринку: – капуста свіжа – 35 кг., морква – 96 кг., буряк червоний – 121 кг., цибуля – 30 кг., часник – 1 кг., лавровий лист -10 уп., перець мелений – 10 уп., перець горошком – 10 уп., лавровий лист мелений – 10 уп., приправа куряча – 10 уп., які були доставлені співробітниками інспекції в «дім пристарілих» для приготування Борщу «Душевного» по-Копичинецьки.
Готові «Борщі» передаються та в подальшому будуть передаватись бійцям антитерористичної операції, оскільки військові потребують нашої підтримки і турботи.
Слава Україні! Героям Слава!
Валентина Павлова,
інспектор Гусятинського РП
Гусятинського МВ КВІ
управління ДПтС України в Тернопільській області

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Жителька Ланівеччини поцупила з господарства колишнього чоловіка близько трьох тонн зерна

Последнее интервью Кузьмы Скрябина (видео)