Аграрії вторгували 3,87 млн. грн. на ярмарку у Тернополі

Поділитися

wps-wpimage.phpСільськогосподарські товаровиробники Тернопільської області на сільськогосподарському ярмарку, який відбувся у Тернополі 14 березня, продали продукції на 3,87 млн. грн, передає прес-служба ОДА.

“Найбільшим попитом користувалися м’ясні товари, зокрема курятина, свинина та яловичина. Також розкуповували молочну та рибну продукцію, овочі, цукор та борошно. Мішок цукру можна було придбати за 550 гривень, борошна – за 250 гривень. Ці продукти продавали і розфасованими, їх дуже швидко розкуповували. Зокрема, можна було придбати 5, 10, 25 і 50 кг борошна, 25 і 50 кг цукру. Серед круп у великій кількості продавали гречку, яка коштувала в середньому 18 грн./кг”, – цитує прес-служба заступника директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Зіновія Висоцького.

У зв’язку із подорожчанням паливо-мастильних матеріалів та несприятливими погодними умови, зазначають у прес-службі, на ярмарок цьогоріч прибуло менше товаровиробників, ніж у минулому році.

На наступному ярмарку, який відбудеться 4 квітня, сільгосптоваровиробники Тернопільщини планують представити більше круп, яких не було у достатній кількості. Ярмарок проведуть у Тернополі на тих же масивах “Східному”, “Дружбі” і “Сонячному”, інформують в ОДА.

Шахраї зняли 10 тисяч гривень з банківської картки матері бійця, загиблого в АТО

0

Рятувальники надали допомогу працівникам швидкої медичної допомоги