Богомол став повноцінним

Поділитися

Після приїзду Антона Геращенка на Тернопільщину, схоже, Роману Заставному вдалося отримати свого начальника міліції. Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова від 17 березня начальником Управління МВС України в Тернопільській області призначено полковника міліції Олександра Миколайовича Богомола. Особовому складу нового керівника представив сьогодні, 18 березня, заступник Міністра внутрішніх справ, генерал-майор міліції Олексій Руденко. 

Представляючи нового начальника, високопосадовець відзначив, що Олександр Миколайович є фахівцем своєї справи та має великий досвід практичної роботи. І що важливо – не нова людина у міліції Тернопільщини.

В органах внутрішніх справ Олександр Богомол з 1994 року. Пройшов шлях від слідчого Тернопільського міськвідділу до заступника начальника слідчого управління. У травні 2014 року був призначений на посаду першого заступника начальника-начальника слідчого управління УМВС України в Тернопільській області. Новопризначеному очільнику Олексій Руденко побажав працювати так, щоб люди бачили в правоохоронцях своїх захисників, а кожна їхня дія чітко відповідала вимогам закону.  В свою чергу Олександр Богомол подякував за довіру та запевнив, що й надалі міліція Тернопільщини належним чином дбатиме про безпеку громадян краю. Зробить усе, аби повернути довіру населення до правоохоронної системи, буде дотримуватися у своїй роботі принципів об’єктивності та виконуватиме покладені державою і керівництвом завдання.

Куди податися селянину: в кріпаки чи в куркулі?

Регіонал очолив громадську раду при Чортківській райдержадміністрації