Чому весь Тернопіль у попелі?

Поділитися

10410275_871546446238340_9188447874425425115_nСьогодні тернополяни здивовано оглядали всі тротуари і дороги у файному місті. На день народження Тараса Шевченка усе місто було вкрито попелом. Люди дивувались, оскільки у будь-якому закапелку на масиві “Дружба”, БАМі чи “Східному” вітер ганяв цілі купки попелу. Тернопільський фотокор Микола Василечко знайшов причину того паскудства і поділився інформацією у Фейсбуці: “Нині в мене був день пожежника. Поки нормальні (і не зовсім нормальні) тернопільські журналісти та репортери після заходів по вшануванню Шевченка побігли писати хвалебні (і не зовсім хвалебні) дописи про владу (і не тільки владу), Василечка «понесло» на з’ясовування і фотодокументування причини тернопільських опадів у вигляді попелу на голови порєдних тернополян.
Унаслідок такого пхання власного носа трохи далі меж звичайної зацікавленості я дізнався, яким способом пожежники гасять палаючий сухостій за об’їзною між Петриковим і вул. Микулинецькою, зловив і передав міліції двох пацанів, які бавилися розпалюванням того ж таки сухостою (поки вогнеборці на одному березі гасили, хлопці на іншому березі підпалювали).
Потім я запхав носа ще на одну пожежу по вул. Микулинецькій за авторинком, де горіло сміттєзвалище вкупі з усілякою ґумою, на що, як сказали пожежники (яких викликав для гасіння) треба п’ять цистерн води (по 2,5 тонни в одній цистерні — отже, 12,5 тонн) — за моєї присутності влили дві цистерни, третю заправляли біля зупинки «Цукровий завод», коли я вже йшов додому.
Одним словом, день пройшов активно: завдав клопотів пожежникам, міліції, бізнесменам, іншим зацікавленим і не дуже зацікавленим. Завтра ще, певно, комусь із міської ради, екоінспекції, комунальникам та іншим тернополянам завдам мороки, бо вже несила на цей тернопільський бардак дивитися, дихати всілякою отрутою і тупцювати по всякій всячині під ногами, особливо в усібіч від вул. Микулинецької — найгіршої з вулиць Тернополя, своєрідної тернопільської клоаки, інакше й не назвеш.
Вже як дехто вирішив, що можу претендувати на одного зі ста (ну, ви здогадалися, про які «сто» я згадав), то видно треба якийсь рейвах серйозніший робити.

10990852_871546472905004_246061539080279095_n

Фото Миколи Василечка

Щоб груди були пружними і не обвисали, жінкам не варто носити бюстгальтер

Вареникоманія для АТО у Тернополі продовжується