Дорожньо-транспортна пригода у селі Дунаїв Кременецького району дев’ятого березня

Поділитися

dnS7hQJ4YpsДорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у селі Дунаїв Кременецького району дев’ятого березня. Інформацію про це телефоном повідомив невідомий. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, на автодорозі Кременець-Почаїв під час руху від автофургону автомобіля «Мерседес-Бенц» відірвалося запасне колесо та нанесло тілесні ушкодження місцевому мешканцю, 1959 року народження.

Чоловік рухався узбіччям дороги. Керував автівкою львів’янин. Потерпілого із забоєм головного мозку та іншими травмами доставили в реанімаційне відділення Кременецької райлікарні. За попередньою інформацією, колесо відірвалося, оскільки було погано закріплене.

Ще одна аварія цього дня трапилася у Тернополі. 43-річний водій «Дачія-Логан», рухаючись вулицею Живова, зіткнувся із зустрічним автомобілем «Фольксваген Пасат», яким керував 26-річний мешканець Теребовлянщини.

У результаті ДТП пасажира Фольксвагена із закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували в нейрохірургічне відділення обласної лікарні.

Події внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частиною 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

На Тернопільському ринку “шопінгувала” крадійка

Вилучили справжню банкноту в мільйон доларів США