Шокін відсторонив від виконання обов’язків Баганця та ще низку працівників генпрокуратури

Поділитися
Олексій Баганець
Олексій Баганець

Низку працівників Генеральної прокуратури України відсторонено від виконання своїх обов’язків. Про це  повідомили у прес-службі ГПУ.

“Наказом Генерального прокурора України Віктора Шокіна заступника Генерального прокурора України Олексія Баганця, начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України І.Щербину, старшого слідчого в особливо важливих справах п’ятого слідчого відділу з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління ГПУ А.Мороза, заступника начальника другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Ю.Ковтуна відсторонено від виконання обов’язків на час службового розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 березня 2015 року слідчим відділом прокуратури міста Києва за зверненням народних депутатів України було розпочато кримінальне провадження стосовно колишнього начальника управління прокуратури м.Києва Віталія Баганця за фактом вчинення ним особливо тяжкого злочину.

Встановлено, що за сприяння В.Баганця на території міста Києва нелегально працювало близько сотні гральних салонів та підпільних казино, зокрема, так звана мережа “БОСС”.

Новим начальником ДСНС став корупціонер Шкіряк

У Тернополі відкрили центр надання гуманітарної допомоги для соціально-незахищених городян