Тернопільська “Нива”: обіцянки, мрії і розчарування

Поділитися

Минулого тижня у розважальному комплексі “Марципан” відбулася прес-конференція нового “старого” керівництва тернопільської “Ниви”. За словами учасників прес-конференції, нових власників футбольного клубу хотіли представити громадськості, проте, щось там у канадських бізнесовців із-за океану не склалося.

У ході прес-конференції Степан Рубай, який виконує функції президента клубу і є нібито найнятим працівником, пообіцяв у найближчий час познайомити власників клубу із спортивною громадськістю Тернополя.

Богдан Самардак буде виконуючий обов’язки головного тренера “Ниви”. Непорозумінь між ним і президентом не має, а приставка “в.о.” лише через відсутність наразі тренерської ліцензії.

Про борги клубу перед футболістами і тренерами, тренувальний збір у Закарпатті, мрії залишитись у першій лізі, відсутність політичної складової у зміні власників клубу, харчування гравців у “Марципані” та проживання гравців у гуртожитку економічного університету поруч із волейболістками “Галичанки”, брехню Олексія Кайди як голови обласної ради йшлося на прес-конференції.



Дебальцевский плацдарм готовили к сдаче

Про 100 тисяч гривень і 100 кращих тернополян