Увага, активізувались шахраї!

Поділитися

shahrayi_2Останнім часом на мобільні телефони підприємців Тернопільщини надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманити гроші. Зокрема, зловмисники телефонують від імені в.о. начальника Тернопільської ОДПІ Сергія Бабія і вимагають надіслати грошові кошти на конкретний банківський рахунок.
У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області офіційно заявляють, що посадові особи органів ДФС області жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали. Більше того, у ДФС наполегливо радять підприємцям та громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.
З метою запобігання використання шахраями злочинних схем, попередження фінансових втрат для підприємництва та недопущення можливих проявів дискредитації органів ДФС України, суб’єктам господарювання слід негайно повідомляти про будь-які випадки вимагання грошей на «телефон довіри», який працює щоденно в цілодобовому режимі за номером 23-63-92, а також за номером телефону 43-46-38 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька,1, каб.705, 707.

Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Тернопільській області

Чи побудують “щастя” на чужих кістах у Тернополі?

На потреби армії мешканці Тернопільщини сплатили 51,1 млн гривень