Врятуй життя солдату!

Поділитися

КРЕМЕНЕЦЬ. АРМІЯ SOS !!!
ЗВІТ ТА ФОТОЗВІТ ПО ВОЛОНТЕРСЬКІЙ АКЦІЇ ЗАКУПІВЛІ МЕДИКАМЕНТІВ ДЛЯ ВОЇНІВ АТО.

З 24 січня по 14 березня зібрано нашими земляками-патріотами 61 994 гр. Закуплено медикаментів на суму 61 994 гр.
За весь період укомплектовано 268 підсумків-аптечок, із них 240 вже доставлено нашим військовим в зону бойових дій.
Додатково в зону АТО відправлено медикаментів на суму (приблизно) 45 000 гр. – так як патріоти приносили та передавали із-за кордону самі медикаменти та кровоспинні препарати.
Медикаменти, аптечки були відправлені нашим землякам в батальйон «ЗБРУЧ» в сектор «М»; в ДУК ( + 3 пакети «CELOX»); в підрозділ УНА-УНСО; військовим в район Дебальцево ( + 8 пакетів «CELOX»), Донецька та в м.Волноваху; 66 мобільний госпіталь; 25 дніпропетровську десантну бригаду; нашим кременчанам воїнам–афганцям, які воюють в зоні АТО; 28 механізовану гаубичну бригаду ( + 3 пакети «CELOX»); нашим новопризванним землякам та землякам, які з відпустки знову відправляються в зону бойових дій; Київський військовий госпіталь (одяг, білизна, одноразові пеленки).

Долучились до благодійників наші земляки із-за кордону:
1) Баришовець Наталія Юр’ївна з родиною ( з Лондона) закупили та передали 7 пакетів «CELOX» та велику партію медичних спиртових серветок (на фото);
2) Оболончик Мирослава та Шимчук Оксана передали з Італії 132 ампули кровоспинного препарату «Угорол» (транексанова кислота) – відправлено в 66 мобільний госпіталь;
3) Шлапчинська Юлія Сергіївна – 50 євро;
4) Середюк Марія Василівна та Ключ Ірина з Польщі – 750 гр.;
5) Польща, м.Краків, Гімназія №1 – діти та викладачі зібрали різну допомогу для України; частину медикаментів (перев’язувальний матеріал та антисептики) передали на формування аптечкок. Допомогу доправив до нас Андрій Левчук з друзями.
Громади Кременеччини:
1) Великобережецька ЗОШ закупила медикаментів на суму – 490 гр;
2) волонтерський центр міської ради передав знову – 2 000 гр.;
3) екстрена (швидка) медична допомога знову додала – 310 гр.;

ВСІМ ПАТРІОТАМ ЗДОРОВ’Я, МИРУ І ДОБРА !!!

Звертаємось до патріотів нашого краю і, взагалі, небайдужих людей.
Організовуємо закупівлю джгутів, які є копіями американських САТ і SOF ; підсумків медичних для укомплектування медичних аптечок для наших воїнів в АТО.
Потрібна фінансова підтримка !!!
Особливо звертаємось до наших замляків за кордоном !!! В аптечці є один препарат, який так само складно знайти, як хороший «бронік» і шолом. Це кровоспинні засоби – Celox (Великобританія), QuikClot (США) або Гемостоп (Росія); колагенові пластини кровозупиняючі; аміачні серветки. Їх найпростіше купити за кордоном. Хто може допомогти – будемо дуже вдячні.

Збір коштів продовжується. Долучайтеся до благодійників.

ПРИНОСИТИ МОЖНА ЯК САМІ МЕДИКАМЕНТИ ТАК І ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ЗА АДРЕСОЮ: м.КРЕМЕНЕЦЬ, вул. ДУБЕНСЬКА, 1 , ІІ поверх, “ОБЕРІГ” з 9.00 до 12.00 (ПРИМІЩЕННЯ БУВШОГО ДТСААФ) .

МОЯ КАРТА ПРИВАТБАНКУ 5168 7572 3851 3719.

КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН: 067-77-92-748.

Хто відправляється з бійців в зону АТО та хто там воює – звертайтеся за укомплектованими підсумками-аптечками. Ми раді вам допомогти !!!
Врятуй життя солдату!!! Разом ми сила !!! Україна переможе !!!

Панфілов Віктор 

0

Прокурор Тернопільської області Гулкевич втік від людей

Неймовірні факти про Україну, які мало хто знав