Викрали комп’ютер лікаря Міхаеля Шумахера з даними про стан гонщика

Поділитися

Особистий лікар німецького автогонщика Міхаеля Шумахера Йоханнес Прайль став жертвою грабіжників. Як повідомляє німецька газета “Більд”, невідомі проникли в його кабінет в клініці і вкрали цінні речі.

У числі викраденого виявився комп’ютер, в якому містилися дані про М.Шумахера та інших відомих пацієнтах, включаючи ще одного німецького автогонщика Ніко Росберга. Лікар поки не підтвердив, які саме дані про спортсменів потрапили до рук зловмисників.

68_mainПоліція проводить розслідування.

Це не перший випадок пропажі даних М.Шумахера, який відновлюється від черепно-мозкової травми. Влітку минулого року один із співробітників швейцарської “повітряної швидкої допомоги” викрав медичну картку М.Шумахера і спробував її продати.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2013 М.Шумахер серйозно постраждав при падінні під час катання на гірських лижах у французькому Мерибеле. Гонщик отримав черепно-мозкову травму з множинними пошкодженнями обох півкуль мозку і крововиливом. З вересня 2014 М.Шумахер проходить відновлення на своїй швейцарській віллі, розташованій на березі Женевського озера.

“Макдоналдс” годує клієнтів курятиною з антибіотиками

У матері восьми дітей народилася трійня