Боротьба з псевдоволонтерами продовжується

Поділитися

Як повідомив Сергій Круглов у Фейсбуці, боротьба з псевдоволонтерами продовжується.

По ситуації з львівським залізничним вокзалом. На місце події приїхали Наталія Шелестак, Юрій Мартинюк, Сергій Круглов, Діль Юрій потім ще під’їхав Oleh Radyk
Там сьогодні міліцією було затримано відразу двух псевдоволонтерів.

Один з БФ “Люди сильні духом”, а другий з “Міжнародної академії козацтва”. Представник “козацтва” ходив у камуфляжній формі та збирав кошти на АТО.

За псевдоволонтера з “Людей сильних духом” приїхв кординатор-шахрай, який так і не назвав свого прізвища і хто він такий (шахраї є шахраї).

Мєнти злили “козакам” мій телефон, який я зазначив при написанні заяви до міліції. До мене вже дзвонили “козаки” з Києва – сказали що в них ніби є спецбатальйон “Вікінг” і що вони по цілій Україні займаються волонтерством. Звонив старший мужик і представився, що він “БАТЯ-УНСО” )) По розмові ніби адекватний )) Сказав, що по Львову від них ходить тільки одна людина по вокзалі, а всіх решта можна “пизд#ти і стріляти” )))) Той що збирав на АТО від імені “козаків”, зізнався, що він раніше працював в БФ “Люди сильні духом”, і розповів що там йому давали 30% від зібраних коштів, потім його там облили зеленкою та познущалися (кординатори) і вигнали. Зараз він збирає гроші “козакам-вікінгам”. За день він назбирує близько 1400-1600 грн., отримує за це 108 грн. (8%). На першому фото (ліворуч) псевдокординатор Артур – від БФ “Люди сильні духом”, який приїхав в міліцію за своїм підлеглим “дружбаном”, а другий, в військовій формі і “шнурках”, це представник “вікінгів-козаків”. Відео, буде незабаром.

Тарнополь – місто якого нема

Невже у Тернополі нарешті наведуть лад з дорогами?