Дитячі ювелірні прикраси: варто чи ні

Поділитися

Зазвичай люди кажуть, що на дітях економити не можна: на їжі, на харчуванні, на одязі. Що ж стосується дитячих ювелірних прикрас, то це скоріше примха батьків, ніж потреба. Але, тим не менше, їх слід вибирати з якісних металів: золота, срібла. Тематика прикрас на ринку так різноманітна, що можна вибрати все, що тільки заманеться. Для дівчаток, звичайно, більше вибору. Це різні шпильки, браслети, гребінці, сережки, каблучки, ланцюжки. Для хлопчиків зазвичай купують запонки, ланцюжки з хрестиками. Багато ювелірних будинки розміщують свою продукцію в інтернет-магазинах, таких як Голд.юа (http://gold.ua/). Це робиться для того, щоб батьки могли вибирати прикраси, не виходячи з дому, і разом з дітьми.

Якщо дозволяє бюджет, звичайно, краще купувати золоті прикраси. Цей дорогоцінний метал найбільше цінується у любителів якісних ювелірних виробів. Дуже рідко буває на золото алергія. Якщо ж бюджет скромний, можна купити вироби зі срібла. За красою вони не відрізняються від золотих прикрас, але, набагато, дешевше.

Як вибрати ювелірні прикраси для дітей?

Діти – це такі маленькі чоловічки, які будуть раді будь-якій речі. Дитяча мода на ювелірні прикраси змінюється не так часто, як доросла мода. В основному, це прикраси на теми: персонажів з мультфільмів, тварини, герої улюблених казок. Виріб слід вибирати, враховуючи вік дитини. Чи не дарувати ж трьох річній дитині кільце з великим дорогоцінним каменем, яке вона просто може викинути на вулиці. Вироби варто купувати в ювелірних будинках та магазинах в інтернеті. Якщо ці підприємства та їх представники випускають чи представляють дитячі прикраси, то можна бути впевненими, що застібки будуть дуже надійними. Самим маленьким дітям зазвичай купують золоті або срібні ланцюжки з хрестиками, кулони зі справжніми діамантами. Як свідчить повір’я, це вберігає їх від пристріту. Не варто купувати прикраси з великими каменями. Це, безумовно, красиво, але побачивши на дитині такі речі в школі чи садочку, старшокласники можуть вимагати у дитини гроші. Вони побачать, що батьки забезпечені в матеріальному плані. Тому не слід дозволяти дітям надягати дорогі прикраси на прогулянку, в школу, тільки на свята і в присутності батьків. Самими популярними виробами з діамантами стали кулони з каменем, сережки-гвоздики, запонки.

На даний момент багато майстерень надають таку послугу, як виготовлення іменного виробу. Це може бути кільце або кулон з ім’ям дитини або датою його народження. Можна купити виріб в магазині, а потім занести до майстра. Діти довгий час будуть пишатися таким подарунком. Також нещодавно одна американська фірма стала випускати ювелірні прикраси зображених на малюнках дітей. Просто потрібно послати малюнок на електронну пошту компанії і через місяць вони пришлють виріб.

Якими б не були прикраси, вони повинні мати рівні краї. Для того, щоб у разі падіння дитина не змогла завдати собі шкоди. Ні в якому разі не слід купувати біжутерію. Невідомо з якого металу виготовляли ці прикраси, це звичайно, яскраво, красиво і дешево, але вони можуть нашкодити дитячому організму.

Мотив для покупки дитячих ювелірних виробів може бути різним. Деякі їх купують, щоб з дитинства прищепити почуття стилю. Інші для того, що порадувати дитину. Якими б не були ці мотиви, не варто шкодувати грошей на якісний і красивий товар. І не потрібно забувати, що за такими речами потрібен догляд і пильна увага.

Бывшая сотрудница Сбербанка отсудила 4,8 миллиона долларов

Як американці відносяться до ситуації в Україні?