І це нова муніципальна міліція? Соромно

Поділитися

4 лютого 2015 року деяких підприємців малого бізнесу запросили в приміщення ДНД Печерського району який знаходиться за адресою пров. Виноградний 1/11. Керівник Печерського ДНД який представився як Олександр запропонував охоронні послуги які буде надавати ТОВ «Печерськ сервіс» директором якого, як пізніше виявилось, є заступник керівника ДНД. Після укладання договору ТОВ зобовязувалось нібито лобіювати інтереси підприємців, погоджувати місця та захищати від КП «Благоустрій» та міліції. Підприємці відповіді на пропозицію не дали що і було приводом для наступної зустрічі. Так звані ДНДшники приїхали на авто Volkswagen T3 з номерами «КАРАТЕЛІ» та почали погрожувати підприємцям. Якщо останні не заплатять 1500 грн. з однієї машини кав’ярні працювати не будуть. Слова погроз та вимагання грошей один з підприємців записав на диктофон.

Не отримавши грошей молоді чоловіки з нашивками «Кївська міська варта» в кількості 8 осіб привселюдно на площі побили одного з підприємців, щоб показати іншим хто головний. В часи Януковича такого свавілля не було!

Андрій Богданович прокоментував ситуацію наступним чином: “Ось вам і реформа міліції від Арсена Авакова та Антона Геращенко. Особисто я, як член Адміністративна комісія при КМДА, голосував би за те, щоб оштрафувати власника кав’ярні на колесах, якби на нього склали протокол про адміністративне правопорушення та якщо він торгує незаконно. Але не можна діяти тими методами, якими це роблять на відео люди в формі”.

 

“Правий сектор” просить допомогти пальним. Поки не для “коктелів” Барні

Третій день Тернопіль засипає снігом (відео)