Крадіжка землі по-тернопільськи

Поділитися

Image

У той час коли воїни проливають свою кров, віддаючи життя за Вітчизну, у Тернополі відбувається безпрецедентний “базар землі”, зокрема набережної нашого озера.
Спочатку за головування Заставного у власність перейшла ділянка так званого “качатника”, неподалік стоянки катера, тоді забрали чималий шмат узбережжя наші мільйонери, тепер появились інші, але очевидно котеджу їм не дісталось на цій ділянці тож вони вирішили купити котедж, який побудували неподалік на пагорбі під продаж, зокрема з двох спарених котеджів побудованих один ще в продажі. Купивши його, їм необхідно мабуть також місце для стоянки свого катера, тобто приватний вихід до озера. Отже, вони затіяли чималу зміну ландшафту навпроти своїх володінь восени 2014 року, спочатку зробили земляний насип, згодом виготовили армуючу конструкцію, провели обрізку дерев на замовлення та залили бетонну площадку із чималими сходами до озера, невідомо за якими дозволами це все проводилось в зеленій зоні парку Загребелля та ще й на побережжі тернопільського ставу. Зимою ж 2015 року коли на озері був лід зробили металеву конструкцію причалу. А зараз вже перейшовши усі можливі рамки залили бетонову основу для влаштування паркану із металевими профільними трубами начебто приєднавшись до незаконних володінь так званної “лодочної станції”, яка будувалась на місці вище згаданого качатника. Ось яка там тепер “лодочна станція” із приватною охороною та котеджами. Спробуйте поставити туди свою лодку!!! Тож дозволивши відгородитись ось тим новоявленим власникам котеджів, забравши частину побережжя появиться чимало інших, які зроблять теж саме!!! Тож прошу не промовчіть!!!

Дайте найвищий ступінь розголосу цьому матеріалу, адже не за це гинули наші діти на майдані, не за це проливають наші браття кров на сході, щоб хто має більше грошей міг забирати в громади узбережжя!!!

Stanislav Ponitkovskiy

У Тернополі варитимуть каву на сонячній енергії

Яке майбутнє замків Тернопілля?