На Тернопільщині впіймали “круту банду” перевертнів у пагонах

Поділитися

ubiystvo311“Працівниками Тернопільського УБОЗу проведена спецоперація на територіі Тернопільської,Київської та Полтавської областей по затримці та знешкодженню злочинної групи з корумпованими зв’язками,які на протязі 2014-2015 років займалися викраденням людей з метою заволодіння їхнім майном ; шахрайство в особливо великих розмірах у сфері нерухомості; вимаганням грошових коштів,крадіжка з проникненням у житло, збут наркотичних засобів та інші злочини.

До злочинної групи входили: 2 працівники податкової міліції  Тернополя, 2 працівники ОВС та кримінальні елементи Тернопільської та Полтавської областей. Під час затримання вилучено: арсенал зброї, наркотичні засоби, документацію на нерухомість , викрадені грошові кошти, засоби зв’язку та автотранспорт.

Також звільнено двох, викрадених цією злочинною групою , людей. На даний час фігуранти затримані і проводиться слідство з метою причетності до інших злочинів. Це “офіціоз”.

Хочу сказати,що міліція дійсно очищується і сама бореться з подонками і ублюдками, які ,на жаль”ще замаскувалися і залишилися в їхніх рядах. Я хочу всім злочинцям, які б посади і статуси вони не займали , ще раз нагадати слова Міністра МВС Арсена Авакова-вам не допоможе ні “криша” , ні кумовство, ні родинні зв’язки чи партійна приналежність. Якщо ти хабарник , якщо ти корупціонер чи просто злочинець-ти понесеш відповідальність перед законом”.- повідомив у Фейсбуці екс-народний депутат Михайло Апостол, який нині працює радником у Арсена Авакова.

За розпорядженням Крисака у Кременці збирають книги

Розповідь заробітчанки з Італії про “медові” євро