Порошенко звільнив голову райдержадміністрації на Тернопільщині і призначив 6 нових

Поділитися
Голова Бережанської РДА Калинюк тішився кріслом не довго. Лише Тимошенко рот відкрила, і її однопартійця не стало. Юля сподівається на осінні вибори до місцевих рад, а на що сподівається Деревляний важко спрогнозувати. Чому?
Голова Бережанської РДА Калинюк тішився кріслом не довго. Лише Тимошенко рот відкрила і її однопартійця не стало. Юля сподівається на осінні вибори до місцевих рад, а на що сподівається Деревляний важко спрогнозувати.

Президент України Петро Порошенко звільнив 13 голів РДА у чотирьох областях України, підписавши відповідні розпорядження.

Відповідно до розпоряджень № 464/2015-рп – № 476/2015-рп, П.Порошенко звільнив голів РДА у Запорізькій, Тернопільській, Хмельницькій та Чернігівській області.

Глава держави звільнив: П.Мірошниченка з посади голови Щорської районної державної адміністрації Чернігівської області, О.Мисника з посади голови Менської районної державної адміністрації Чернігівської області, П.Потапенка з посади голови Городнянської районної державної адміністрації Чернігівської області, Л.Долі з посади голови Варвинської районної державної адміністрації Чернігівської області, М.Супруна з посади голови Бобровицької районної державної адміністрації Чернігівської області, О.Стахурського з посади голови Чемеровецької районної державної адміністрації Хмельницької області,  В.Калинюка з посади голови Бережанської районної державної адміністрації Тернопільської області, О.Гатайло з посади голови Токмацької районної державної адміністрації Запорізької області, В.Матросова з посади голови Михайлівської районної державної адміністрації Запорізької області, О.Мордика з посади голови Мелітопольської районної державної адміністрації Запорізької області, П.Будника з посади голови Куйбишевської районної державної адміністрації Запорізької області та М.Бєлікова з посади голови Кам’янсько-Дніпровської районної державної адміністрації Запорізької області.

Також Порошенко видав укази про призначення нових голів РДА в нашій області:  головою Збаразької райдержадміністрації призначено Анатолія Качку, Козівський район мордуватиме Василь Вітровий, головою Кременецької РДА став Сергій Сімчук. Лановеччиною буде керувати Юліан Сірант, який до того очолював архітектуру.

У Шумському районі призначено керівника відділу культури з часів Януковича і Кучми Юрія Головатюка.

Дещо раніше нового керівника призначили на Бережанщину. Головою райадміністрації там став ударівець Володимир Петровський.

0

На місці загибелі Кузьми Скрябіна авантюристи збирають гроші (фото)

Тернопільські видавці допомагають розкрити невідомі сторінки історії України