Тернопільська “Нива” отримала титульного спонсора зі Львова

Поділитися

nyva28 квітня у приміщенні розважального комплексу “Марципан” відбулася прес-конференція за участі генерального директора медіа-холдингу ZIK Ігоря Дедишина та президента ФК “Нива” Степана Рубая.

Найняте “канадцями через Кіпр” керівництво тернопільської команди представило гостей, повідомило про відставку виконуючого обов’язки головного тренера тернопільської «Ниви» Богдана Миколайовича Самардака. Ну і подарувало футболку Ігорю Дедишину.

Очільник медіа-структури, який розповів про особливості інформаційного партнерства та співпраці із тернопільським футбольним клубом, який, виявляється, ще сприймають як бренд Тернополя. Що тут скажеш – на відстані видніше.

Степан Рубай зазначив під час прес-конференції: “Маю честь представити нашого титульного інформаційного партнера – медіа-холдинг ZIK в обличчі його генерального директора Ігоря Дедишина. Мені складно перебільшити вагомість старту нашої співпраці, оскільки ZIK — це той високий та якісний медіа-рівень, що не потребує додаткової реклами. Лише додам, що таке поважне партнерство зобов’язує до кроку вперед”.

Ще донедавна керівник медіакорморації очолював ФК
Ще донедавна керівник медіакорморації очолював ФК “Карпати”

Медіа-холдинг ZIK вже є інформаійним партнером ФК “Карпати” та активно підтримує розвиток улюбленої гри мільйонів українців.

Детальніше про що йшлося на прес-конференції можна переглянути у відеозаписі.

Російських байкерів не пустили до Польщі (відео)

Сокурсник Путина, экс-разведчик КГБ: Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну? У него от страха ботокс потечет