Тернополяни не хочуть слухати Олега Скрипку та гурт Тартак за 100 гривень

Поділитися

qqСхоже, тернополяни або суттєво збідніли, або стали перебірливими. Принаймні відміна сьогоднішнього концерту гурту ВВ з Олегом Скрипкою і 24 квітня – Тартака стали вже історичним фактом через низький продаж квитків.

Чимало тернополян у соцмережах кажуть, що Олег Скрипка ганебно обслуговував попередню владу, зокрема Ахмєтова, Януковича і тодішнього мера Києва Попова.Особливо неприємно було спостерігати виправдання музиканта щодо знищення Андріївського узвозу.

Правда, ще у жовтні 2013 року, якраз напередодні Революції гідності, концерт Скрипки відбувся. Правда, тоді ще януківці вважали, що будуть при владі вічно.

А от у 2012 році концерт ВВ не відбувся у Тернополі. Олег Скрипка тоді заявив, що це проблема організаторів концерту, а не ВВ чи тернополян (див. відео з 2 хвилини)

7nS58iyuKJEЛідер “Тартаку” ж відомий своєю співпрацею з екс-мером Тернополя Романом Заставним, якого місцеве населення сприймає надзвичайно критично. І якщо Олег Скрипка не зібрав тисячу глядачів у “Березолі”, то Сашко Положинський не зумів залучити й пів сотні випивох у пивбар “Хмільне щастя” в Подолянах. І це на сольний концерт!!!

До речі, вартість квитків на концерти були від 100 до 250 гривень.

 

Авакову байдуже, що б’ють українських журналістів?

Тернопільська “Галичанка” залишилась без медалей