Варшавська мелодія від Ади Роговцевої прозвучала в Тернополі (відео)

Поділитися

adaВчора у переповненій залі Тернопільського обласного театру з великим успіхом відбулася вистава “Варшавська мелодія”-2 за участі зірки української сцени і кіно Ади Роговцевої та її дочки Катерини Степанкової. Якщо говорити лаконічно, то суть вистави зводиться до того, що любов головної героїні Гелі, польської співачки, і Віктора, російського винороба була зруйнована указом Сталіна у 1948 році. Юну героїню зіграла Катерина Степанкова, а літню – Ада Роговцева.

Через кар’єру Геля переїхала до Америки після того, як вони з коханим не змогли побратися. З тієї ж Америки вона приїжджає в перебудовну” Москву 1988 року. Зустріч з незнайомим новим руським” змушує її знову пережити щасливі і трагічні миті її молодості.

У виставі особливо добротно прописані монологи юної героїні. Вона дотепна, відверта, емоційна. Динаміка сюжету з Катериною Степанковою захоплює. Літня ж героїня просто насолоджується зірковим статусом Ади Роговцевої.







До речі

Ада Роговцева грала Гелю з Варшавській мелодії” на сцені Київського театру ім. Лесі Українки понад двадцять років. Варшавська мелодія” для киян була не просто хітом” вона стала знаковою виставою для декількох поколінь, подією не тільки культурної, але соціального життя. Роговцева не пропустила жодного спектаклю у неї не було дублерівВаршавська мелодія” пройшла 670 разів!

Довідка

Степанкова Екатерина Константиновна

Родилась 21 марта 1972 года в актерской семье в г.Киеве.

Родители народные артисты СССР – Ада Роговцева и Константин Степанков.

Впервые вышла на сцену Театра русской драмы им. Леси Украинки в пять лет в спектакле “Надеяться” (реж. Ирина Молостова), где играла девятилетнюю Ларису Косач, будущую Лесю Украинку. Именно в этом возрасте написала свое первое стихотворение.
Училась на филологическом факультете Киевского государственного университета им. Т. Шевченко.

В 1991 году выехала в Израиль вместе с мужем – художником Тарасом Ткаченко, где прожила несколько лет и родила сына.

Окончила Киевский государственный институт театрального искусства им. И. Карпенко-Карого (мастерская Валентины Зимней), окончила Высшие режиссерские курсы (мастерская П. Тодоровского и Н. Рязанцевой).
Снимается в кино, играет в театре, известна как автор нескольких сборников стихов (совместно с А. Роговцевой).

Актриса Московского театра Романа Виктюка.

 Актриса:

Театр Романа Виктюка –
* “Бульвар Сансет”;
* “Варшавская мелодия”;
* “Нездешний сад. Рудольф Нуреев”.

Режиссер:
Киевский театр на Левом берегу Днепра –
* “Розовый мост” Р.Д. Уоллера по роману “Мосты округа Мэдисон”.

У Тернополі СБУ затримала хабарника, який вимагав гроші за «звільнення» від мобілізації

Яка війна?