МВС заборонило напис “ПТН ПНХ” на держзнаках автомобілів

Поділитися

f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c488001430749702Із 4 травня в Україні заборонено наклейки на номерних знаках транспортних засобів. Тих, хто їздитиме на транспортному засобі із номерним знаком, наприклад, «ПТН ПНХ», жорстко каратимуть.

Новину повідомляє «Преса України».

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, в Україні діятимуть виключно державні реєстраційні номерні знаки. А ті, хто наклеюватиме на знак якийсь образливий напис в бік російського президента чи патріотичний заклик, будуть покарані згідно закону України. Про це головний міліціонер країни заявив на нараді, 4 травня.

«З сьогоднішнього дня ми дамо строгу вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ зупиняти появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть патріотичних», – сказав Аваков.

За словами міністра, наклейки на державних знаках часто заважають роботі міліціонерів.

«Сьогодні працівники міліції ловили бандитів, які тікали на машині з номерними знаками «ПТН-ПНХ». Це ускладнювало процес затримання зловмисників», – заявив глава МВС.

Починаючи із 4 травня, на автомобілях відтепер повинна бути виключно державна реєстрація, без ніяких додаткових наклейок.

Нагадаємо, що в середині квітня у центрі Харкова на вулиці Данилевського невідомі спалили автомобіль, який належить волонтерам. За інформацією волонтерів, автомобіль підпалювали з поспіху, запальну суміш залили під капот. Транспортний засіб відновленню не підлягає. Зазначимо, що номерний знак згорілого автомобіля – ПТН-ПНХ.

У військоматах на Тернопільщині роздають повістки активістам, які неугодні владі?

Макаревич знявся в українському ролику до Дня Перемоги (відео)