На Збаражчині встановили підозрюваних у низці крадіжок

Поділитися

101250_4ca51ce69eІз заявою про крадіжку до Збаразького райвідділу міліції звернувся мешканець райцентру. Чоловік повідомив, що у нього ще в серпні минулого року невідомі з квартири викрали пневматичну гвинтівку “Хатсан”. Збитки заявник оцінив у три тисячі гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку райвідділу з’ясували, що крадіжку скоїли 14-річний мешканець Збаража та 20 річний кременчанин. У скоєному зізналися обоє.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що хлопці причетні ще до кількох крадіжок у Збаражі. Також з’ясувалося, що їм допомагав 19-річний житель цього ж райцентру.

Так, минулоріч влітку школяр разом із старшим поплічником із житлового будинку у селі Базаринці викрали музичний центр “Соні” та світлові прилади для проведення дискотеки. Місяцем пізніше з гаража у Збаражі хлопці винесли вісім вудочок та рибальську сумку.

Викрадені речі юнаки повернули.

Наразі правоохоронці встановлюють особи потерпілих, розміри завданих збитків та з’ясовують причетність хлопців до інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Тернопільські оперативники викрили злодійку-гастролерку, яка винесла з чужого помешкання майна на 8 тисяч гривень

Понад 300 учасникам АТО довелось ампутувати кінцівки