Платники Тернопілля поповнили бюджет країни на 915,3 мільйона гривень

Поділитися

bydgetЗа оперативними даними протягом чотирьох місяців 2015 року до загального фонду державного бюджету платники Тернопільщини сплатили 915,3 млн грн, що на 168,2 млн грн, або на 22,5 % більше показника попереднього року. Як зазначив начальник ГУ ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат, індикативні показники виконані на 100,2%.
Зокрема, платники спрямували до державного бюджету 140 млн грн податку на прибуток, що на 17,4 млн грн більше прогнозного показника. Акцизного податку надійшло 10,5 млн грн, порівняно з відповідним періодом минулого року показник збільшився на 3 млн гривень. До місцевих бюджетів цього року надійшло 384,3 млн гривень, з них податку на доходи фізичних осіб 209,7 млн гривень.
Необхідно зазначити, що надходження єдиного соціального внеску з початку року склали понад 805 млн грн, що на 62,1 млн грн більше за відповідний період минулого року. Відчутним для бюджету стали й сплачені майже 32 мільйони гривень військового збору, які були спрямовані на зміцнення обороноздатності країни.

Відділ комунікацій
ГУ ДФС у Тернопільській області

Екоподаток: про відсутність об’єкта оподаткування повідомляємо до 12 травня включно

У Тернополі подають не воду, а якусь брудну суміш (фото)