Випускники шкіл можуть безкоштовно здобути освіту інженера

Поділитися

ssssss_lPe7Тернопільське обласне управління водних ресурсів повідомило інтернет-газету “ПРО ВСЕ“, що у 2015 році планується виділення Міністерством освіти і науки України місць для цільового прийому сільської молоді до Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне) відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.06.1999 № 1159 «Про підготовку фахівців для роботи в сільській місцевості».
Випускники загальноосвітніх шкіл, які проживають у сільській місцевості, мають можливість отримати направлення навчання до університету за державним замовленням (за кошти державного бюджету).
Додаткову інформацію щодо організаційних питань вступу до Університету випускники шкіл можуть отримати у Тернопільському облводресурсів за телефоном: (0352) 25-96-79.
Інформація про напрями навчання, терміни подачі документів, проведення конкурсу та порядок зарахування, перелік документів, що подається до приймальної комісії, основні строки проведення вступної кампанії у 2015 році знаходиться у розділі «Файли для завантаження».

Українська жінка про свого чоловіка

Легендарні “Козаки” повертаються: українські розробники готують продовження стратегії