День молоді у Тернополі можна сказати вдався

Поділитися

AEeELHd7uhM Так, наприклад, на театральному майдані рівно о 4 годині прокинулось спортивне містечко, це були показові виступи з різних видів спорту, веселі старти та ігротеки для дітей. Подивитися навкруги, то можна сказати очі розбігаються в прямому значенні цього слова – тут відбувалась і греко – римська боротьба між юними учасниками, хлопчиками так віку 8 – 12 років, на сцені – активності спортивні( спочатку всі бажаючі мали змогу записатися у волонтерів для того, щоб прийняти участь), це і майстер – клас розмальовки, і гра в шахи і волейбол, баскетбол…
Почалося все з досить прикольного конкурсу для самих найменших. Це були дітки до одного року, суть завдання полягала у тому, хто швидше по килимку доповзе до мами або татка. За це дітки отримували морозиво. Головними спонсорами нашого святкового вечора були морозиво «Ласунка», кондитерська фабрика «Терра» і інтернет-провайдер «Колумбус». Організаторами ж спортивних змагань була міська рада та національний олімпійський комітет.
Потім на сцені нашій увазі пропонувався танець – виступ від срібних призерів із панк – аеробіки ЗОШ №14.
Ізюминкою цього чарівного вечора Дня молоді мав стати олімпійський забіг відомих тернопільських атлетів чемпіонів світу та Європи. Неподалік сцени відбувався справжнісінький шаховий турнір від самого наймолодшого до найстаршого. Прості перехожі із захопленням слідкували за тим, що там відбувається і кожен за когось вболівав.
Далі на сцені був презентований виступ Школи вуличного танцю Ніно. Для самої Ніно танець – це стан душі, який потребує самовираження, адже саме душа «вимагає» танцювати, а тіло їй допомагає це втілити. Це просто потрібно бачити наскільки краса рухів поєднується з тілом і наскільки ці молоді люди майстерно володіють своїм тілом. Після цього на сцену для виступу запросили велосипедистів, ох, які вони там трюки тільки не витворяли просто неможливо словами передати.
Ведучі запропонували тернополянам та гостям міста позмагатися у олімпійській вікторині, де можна сказати за досить легенькі запитання можна було отримати хороші призи від генерального спонсора свята інтернету «Колумбус». Наприклад, що таке олімпіада, назвіть Олімпійське гасло і т. д.
Збоку сцени відбувалися «Веселі старти», метою яких є вдосконалити фізичні навички та вміння дітей та виховати любов до спорту. Так дітки 7 – 10 років мали за певний проміжок часу пробігти якомога швидше туди й повернутися назад при чому ще й закинути колечко на фішку, а коли бігти назад то забрати його.
Далі нас чекала найкрасивіша розминка вечора від інструктора гімнастки Лєни Шульгіної і її дівчат. Так під музику «Україно вперед» всі бажаючі мали змогу робити змогу разом із тренером. а самі активніші вкінці розминки ще й отримали призи. веселі, жаркі, енергійні рухи сподобались усім від наймолодшого до найстаршого. Потім відбувалась реєстрація на Олімпійські забіги, які розпочалися рівно 0 17.30. По віковій категорії це було приблизно дев’ять забігів. Перший із яких був символічним. Необхідно було починаючи зі старту пробігти до пам’ятника Крушельницької і повернутися до палаток головних спонсорів – Терра і Ласунка. Всі, хто брав участь у олімпійських забігах отримували сертифікат «Учасника олімпійського дня». Для когось це була просто розвага, а для когось серйозне змагання, хтось біг із посмішкою на обличчі, а хтось навпаки з серйозним виразом обличчя. Нагороджував ж призерів забігу Круть Микола Миколайович – начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту.
Так переможцями серед вікової категорії 9 – 10 років стали Делішко Яна і Борецький Денис. 7 – 8 років: Максим’юк Стас і Тихонюк Дарина. 11-12 років: Слободян Віталій і Федишин Наталя. 13-14 років: Стельмах Володимир і Малишик Богдана. 15 – 18 років: Цебринський Олег і Луцик Надія.18 – 29 років: Маркович Тарас (майстер спорту з вільної боротьби, учасник перших європейських ігор в Баку) і Олійник Наталія (кандидат в майстри спорту з легкої атлетики) + їй ще додатковий подаруночок від Колумбуса – крокомір.
30 – 49 років: Масник Ірина і Криворучко Олексій. 50 років: Данків Микола (товариство «Динамо»). Подаруночками нашим учасникам були футболка, значок олімпіади, медалька і сертифікат учасника.
Після закінчення нагородження переможців вечір продовжила культурна програма концерт до Дня Конституції та Дня молоді.

Мартинюк Надія ( фото автора)

o-me9kGTVWQ Nus37E-lFas nBZAzouKSpg Dfi1EC_2aZA bfHD0OlA-0k 7nKLb18Tv-0 80H1QGhfPm8 5gSYvDORCIY

На Тернопільщині правоохоронці розслідують побиття немовляти

Яке відношення до Конституції має голова шумської райради?