Держохоронці затримали крадія побутової хімії: боротьба із зубним каменем закінчилась кримінальним провадженням

Поділитися

zybВ одному з тернопільських гіпермаркетів працівники Державної служби охорони затримали зловмисника, який намагався винести за межі каси неоплачений товар на суму 700 грн.
Ним виявився молодий чоловік, який довгий час прогулювався торгівельним залом, придивляючись до товару. Зайшовши до відділу побутової хімії, чоловік ще довгий час розглядав бажаний та, як виявилось, наддорогий товар – електричні зубні щітки. Скориставшись відсутністю покупців і консультантів, молодик заховав дві зубні щітки собі у кишеню та попрямував до виходу.
Біля виходу з гіпермаркету його вже чекали співробітники Державної служби охорони, які ще в залі помітили спробу крадіжки. Згодом, зловмисник зізнався правоохоронцям, що послуги хорошого стоматолога для їх сім”ї – дороге задоволення, тому він вирішив придбати електричні зубні щітки, але й на них коштів не було.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом від п`ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Пленер для юних художників відбувся у Тернополі

В Новосибирске освистали террориста “ДНР”