Одягнувши на дві хвилини бронежилет та каску пересічні тернополяни зможуть допомогти армії

Поділитися

unnamed (4)Як? Всього лише сфотографувавшись у цій амуніції та кинувши до скриньки волонтерів символічну суму коштів. Таку атракцію організовує на День молоді Логістичний центр допомоги бійцям АТО. Підтримують військових і арт-бар «Коза» та об’єднання тернополянок «Смаколики». Вони продаватимуть смачнющу кашу із сиром та свіженьку домашню випічку. Усі виручені кошти підуть виключно на допомогу бійцям з передової лінії фронту.

«Коза», Логістичний центр та «Смаколики» розкладуть свої презентаційні намети ліворуч біля Драмтеатру, неподалік світодіодного рекламного екрана. В наметі Логістичного центру кожен зможе написати листа бійцям, і ці листи на початку липня поїдуть усією лінією фронту.

Долучитися до такої оригінальної підтримки війська зможе кожен охочий, який завітає 28 червня на Театральний майдан із 14.00 до 18.00.

Нагадаємо, вже 11-ий рік поспіль, в останню неділю червня українці відзначають День молоді. Це свято було встановлене в нашій державі «На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України».

Что нужно знать о зонтах

Ситуація на проспекті Баграмяна у Єревані значно загострюється (онлайн-трансляція)