Після весілля ця пара втілила в життя те, про що мріє більшість з нас

Поділитися

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-11Метт і Джессіка Джонсон одружилися, а потім зробили те, чого від них не очікував жодна людина в їх оточенні – вони продали свій будинок, залишили успішну кар’єру менеджера і фінансиста, купили невелику яхту і ось вже майже 8 років подорожують по морях в компанії кота Джорджа.

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-15Живучи приблизно на $ 1000 в місяць на двох, мандрівники відвідали вже 16 країн, у тому числі Багамські Острови, Ямайку, Кубу і Перу. І вони не збираються зупинятися
«Це сталося влітку 2007 року. Ми відпочивали на озері Мічиган, і я застала Метта, який роздивлявся човна в морі », – згадує Джессіка.

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-6

«Потім він подивився на мене і запитав:” Ну що, Джес, ми зараз можемо обзавестися будинком або витратити всі наші заощадження на човен. Як думаєш, що краще? “Так ми вирішили, що хочемо проводити літній сезон на воді».

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-31«У червні 2011 року ми продали свій будинок … І тоді ж усвідомили, що хочемо відправитися в подорож, яка змінить все наше життя. Скільки вона триватиме, – 5 років, 6 років або більше, – неважливо ».

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-16

«Ми підібрали Джорджа в 2012 році. У нього добре виходить бути членом команди. А під час шторму або негоди він примудряється стояти на ногах ще міцніше, ніж ми ».

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-27

«Подорожі дуже здорово зміцнили наші відносини. Тут, на судні, немає часу на те, щоб дутися один на одного. Тому що ми в одній команді ».

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-17

«Наше життя було типовим прикладом американської мрії: ходиш до школи і університет, виходиш заміж, купуєш будинок, будуєш кар’єру».
couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-25
«Але потім ми усвідомили, що витратили занадто багато часу на нескінченний перегляд телевізора, нічого цінного не створюючи і отримуючи жодних справжніх вражень. Ми захотіли це змінити. І змінили ».

mjsailing.com

couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-29 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-28 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-23 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-13 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-14 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-10 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-8 couple-sells-everything-travels-world-cat-matt-jessica-johnson-3

Найкраща промова українського студента

Браконьєрство в селі Івачів (відео)