У спиртові галузі Тернопільщини без змін

Поділитися

inform_zaput_spurt_galyzГолова Тернопільської ОДА Степан Барна заявляє, що до кінця року один за одним мають запрацювати усі без вийнятку спиртзаводи області.  Наразі за нашою інформацією готуються до запуску Борщівський та Козлівський  заводи.  Все це вселяє стриманий оптимізм. Але давайте  наприкладі Козлівського спиртзаводу подивимось, хто ж  буде   ним управляти.

Нагадаємо нашим читачам, що в лютому 2015 року ревізори ДП «Укрспирт» виявили на Козлівському спиртзаводі понад 800 кг. необлікованих ферментів, які могли бути використані для виготовлення не облікованого спирту. За даним фактом правоохоронцями було порушене кримінальне провадження, а директор заводу Довгалюк Л.П. була відсторонена від роботи. На жаль, на сьогоднішній день справа не розслідується, а пані Довгалюк продовжує успішно виконувати свою роботу (так нам повідомили в приймальній заводу за номером телефону 03547-2-37-02, хоча в ДП «Укрспирт» неофіційно повідомили, що Лідія Павлівна уже не працює). Тому  найближчим часом ми чекаємо на офіційну відповідь з  державного підприємства за інформаційним запитом ГО «Самооборони майдану Тернопільщини» стосовно роботи пані Довгалюк. Продовжує також «плідно» працювати в спиртовій галузі і колишній шеф і куратор Лідії Павлівни-Донченко В.В. – він же довірена особа колишнього одіозного керівника ДП «Укрспирт» Михайла Лабутіна, який до речі на даний час переховується від слідства. Про активну роботу цього тандему на теренах нашої області можна прочитати на інтернет–ресурсі «Погляд» від 23.05. 2014  стаття «На Тернопіллі своя війна-спиртова», «Про все» від 04.05.2014 року стаття «Спиртова мафія»,  «Народна правда» від19.12.2014 року стаття «Лабутін та його команда. Розкрадання спирту продовжується».

На превеликий жаль, але маємо констатувати, що все залишилось на своїх місцях. Тому де гарантія, що коли запрацюють заводи, ці горе-керівники не будуть робити все те саме, що і раніше – обдирати державу і нас з вами.

Вимагаємо від голови ОДА Степана Барни взяти на особистий контроль призначення та контроль діяльності керівників спирзаводів області.

 З повагою,

інформцентр

Самооборони Майдану 
Тернопільщини

Відійшов у вічність професор Михайло Фіцула

Антирейтинг «Вороги преси-2015» очолили Ярема, Коломойський та Фірташ