У Теребовлі стартувала дитячо-юнацька військово-патріотична теренова гра «Джура»

Поділитися

10 червня 2015 року на базі військово-патріотичного центру «Миротворець» м.Теребовля на Тернопільщині стартувала обласна дитячо-юнацька військово-патріотична теренова гра «Джура» Українського козацтва. Всеукраїнські змагання військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» (учнів старших класів) та «Джура» (5-8 класи) проводяться з метою покращення роботи з допризовної підготовки, забезпечення єдності виховання, розвитку та психологічної підготовки молоді до захисту Вітчизни.

З благословення архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання у Збройних Силах та інших військових формуваннях України, старший капелан Тернопільської єпархії прот. В’ячеслав Кізілов разом з священиками інших конфесій і представниками влади помолились і привітали всіх присутніх.
Ігри сприяють формуванню у молодого покоління патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадянського та конституційного обов’язку.

В урочистому відкритті змагань взяв участь голова Тернопільської обласної ради Барна Степан Степанович та звернувся до молодих патріотів: « Закликаю вас, дорогі учасники теренової гри, любити нашу Вітчизну і бути готовим до її захисту. Так, як це роблять у ці гарячі дні українські прикордонники, бійці Національної гвардії на сході нашої держави».
прот. В’ячеслав КІЗІЛОВ
Голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання
у Збройних Силах та інших військових формуваннях України

Опозиція “футболить” прем’єра за поїздку на фінал Ліги чемпіонів

Колишнього керівника спецслужб засудили до довічного ув’язнення