Депутат Петро Ландяк опинився в центрі скандалу (відео)

Поділитися

12 депутатів міської ради занесли активісти громадського руху “Чесно” у список на відкликання. Основна причина – прогули і неявка на сесіях. Ще 12 претендентів на виключення – через пропуски засідань комісій.

Прозорість дослідження поставив під сумнів депутат міськради Петро Ландяк. Він під час прес-конференції 13  липня заявив, що писав листи. Можливо, писав він їх під час того, коли мав бути на комісіях, бо факт лишається фактом, Ландяк пропустив понад 50% роботи постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів  міста Тернополя .

Втім, на сесійні засідання депутат ходив, там він справно лобіював власний бізнес, що чітко видно на відео, поданому нижче.

Депутат Тернопільскої міської ради вІд партії “Громадянська Позиція” Анатолія Гриценка вже третю каденцію лобіює розгляд питань по земельних ділянках свого підприємства “Торговий дім Універсальний”.

На відео Ландяк жаліється, що вже 7 років не може стати власником земельної ділянки, натомість – сім років змушений платити оренду за цю земельну ділянку Тернопільському бавовняно-прядильному комбінату.

Замість того, щоби вирішувати міські питання і турбуватись про добробут простих тернополян, Ландяк просить депутатів підтримати його бізнес.

Олесь Гродієвський, ternopil.te.ua

Легкий тест, який покаже як ви бачите своє життя насправді

На “Сонячному” масиві у Тернополі загубили собаку породи французький бульдог