Тернополян просять не забирати пісок з дитячих пісочниць

Поділитися

1369651664_img_3130_gaz.pravdy_9_Жителі міста скаржаться, що у дитячих пісочницях немає піску і просять досипати його. Як розповідає начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління ЖКГ Ганна Муца, в усіх пісочницях на початку літа завезли новий пісок, проте через те, що люди використовують його не за призначенням, розносять і крадуть, деякі дитячі майданчики залишаються без піску.

  • – Під час проведення благоустрою у весняний період, на початку літа, засипається пісок по всіх майданчиках. Куратори, які відповідають за підприємство, що обслуговує житловий фонд, виїжджали на місця і зафіксували, що пісок на усіх пісочницях був. Але знаємо, що він розноситься, не використовується за призначенням відповідно треба звертатись до балансоутримувача даної території, щоб він досипав пісок по мірі необхідності. Ніяк не до міської ради, не в управління ЖКГ, а безпосередньо звертатись до тих, з ким у них заключені угоди і кому вони платять гроші за утримання, – зазначила Ганна Муца.

Нагадаємо, що навесні цього року в Тернополі виготовили кілька нових пісочниць, які розташували у дворах на вулиці Галицькій, Яремчука, Миру, Дружби.

Окрім того, за проханнями жителів, встановили також  чотирьохметрову пісочницю – велетеня у дворі на вулиці Лучаківського 5.

Петушиные страсти в ДНР: жена Моторолы наставила ему рога с другим пернатым

У кожному мікрорайоні Тернополя облаштують місця для відпочинку