На Тернопільщині боротьбу з корупцією очолили особи з кримінальним минулим та пропагандисти Кремля?

Поділитися

11822522_1456496248010899_5903175917988363404_nПісля першої хвилі створення різних антикорупційних комітетів, громадських організацій, та так званих центрів антикорупції в Тернополі «засвітилися» особи, про яких громадськість раніше не чула. З настанням виборів ці «антикорупціонери» організовують громадські акції, з намаганням перехопити довіру з боку мешканців міст. Однак після того, коли журналісти взялися детальніше знайомитися з героїчним минулим «антикорупціонерів» стало страшно. Боротьбу з чиновниками вирішили очолити насправді ніякі не майданівці, а колишні “авторитети”. Вони поутворювали кишенькові громадські організації з красивим назвами, а щоби тернополяни повірили більше, узялися ногами відчиняти двері до держустанов.

Зеківська поведінка, хамство і невихованість, брутальна лайка яскраво засвідчили – інтелігентів та ідейних борців, освічених персон тут мало. Найбільш активним утворенням в 2014 році на тернопільщині стало ГО «Всеукраїнський громадський підрозділ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією» під керівництвом Ігоря Таловолова. Хто стоїть за цією громадською організацією? Багато розповідати не треба. Ігор Таловолов, зареємтрований у Волочиську Хмельницької області. Мав кілька судимостей – за шахрайство, зберігання наркотиків, непокору працівникам міліції, бійки, нанесення тілесних ушкоджень тощо.

З кінця 2012-го по травень 2013-го перебував в розшуку як особа, котра переховується від органу досудового розслідування. Загальний «стаж ув’язнення» майже 20 років і шість «ходок». У липні 2015 року тернополян «освятив» своєю присутністю новий, ще більш потужніший борець з корупцією – і знову Ігор – директор кабельних мереж «Колумбус” Ігор Вонс. Спочатку він подякував тернополянам за 19 років «плідної співпраці», а потім взявся за головне завдання своєї передвиборчої кампанії – боротьбою з корупцією.

Для цього він створив громадську організацію «Центр Антикорупції» і почав брати під свій «контроль» розслідування всіх резонанснх справ. Директор кабельного підприємства Ігор Вонс справді може собі це дозволити, якщо врахувати приблизний оборот очолюваного ним підприємства в 5,5 млн грн на місяць. Але чи дійсно тернополяни можуть довіряти щирості дій новоявленого «антикорупціонера»? Ще два тижні тому саме кабельний оператор «Колумбус» транслював кремлівські пропагандистські телеканали «Оружие». Перелік програм цього каналу чітко вказувало на проросійське спрямування – візьмемо лише деякі назви програм: “Арсенал России. Пистолет Макарова”, «Военная форма Красной и Советской Армии №1» і т.д. Лише після втручання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Україні, тернопільський «Колумбус» припинив трансляцію цього кремлівського каналу.

Як тернополяни могли дивитися сюжети про переваги такого-то РПГ чи такого-то “граду”, який день, місяць, рік тому забрав життя вашого сина, батька, брата, чоловіка, сусіда, друга, односельця? А от Ігор Вонс, керівник “Колумбуса”, зміг переступити через це і запропонувати тернополянам милуватися принадами російської зброї. Сьогодні він вже керівник «Центру Антикорупції». Не виключено, що Ігор Вонс та Ігор Таловов узгоджують свої дії у такій нелегкій справі як “боротьба з корупцією по-тернопільськи”. Вочевидь, треба нині, перед місцевими виборами, люструвати не тільки прислужників режиму Януковича, а всіх, хто своєю діяльністю грав на руку Кремля. І, зокрема, керівників таких кабельних операторів, як тернопільский «Колумбус», що дозволяв собі заробляти гроші на крові наших бійців. підпис: Ігор Таловов ГО «Всеукраїнський громадський підрозділ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією» та Ігор Вонс ГО «Центру Антикорупції»

Вісті прибуття чергового вантажу «Схід та Захід єдині» на Донбас

Поблизу села Воля Теребовлянського району перекинулась іномарка